lørdag den 21. juni 2014

Håndrørt syrlig jordbærsorbet

Efter min mening, er den helt klart bedste tilbehør til chokolade is! Men nogle gange kan flødeisen blive lidt for fed og tung, så jeg vælger ofter at lave en sorbet istedet 🌸


2-4 personer

2 æggehvider
75 g flormelis
2 citroner
3 spsk hjemmelavet jordbærsyltetøj

Pisk æggehviderne let og tilsæt 50 g flormelis, så det bliver en fin hvid marengs.
Tilsæt reven citronskal, saft og den resterende flormelis under omrøring.
Slut af med at røre syltetøjen i. 

Hæld marengsen i en beholder med låg og sæt i fryseren.
Rør i massen hver halve time, sp saften og ikke deler sig fra marengsen. Slut med at røre, når isen er helt jævn frosset.

Spis med det samme eller vent til gæsterne kommer 🌸

Ingen kommentarer:

Send en kommentar