Nu begynder mine fine jordbærplanter for alvor at give bær - så mange at hverken jeg eller far kan nå at spise dem alle på en gang 🌸 så for at bevare den fine friske smag, kan man råsylte dem, og man kan opbevare dem et par dage ekstra i køleskabet... eller hvor længe de nu for lov at stå 🌸
De råsyltede jordbær er den perfekte dessert om sommeren, sammen med frisk fløde eller hjemmelavet vanilleis 🌸
Alt du skal bruge er:
500 g jordbær
3 spsk rørsukker
1/2 stang vanille
1 spsk citronsaft
Skær jordbærene i kvarte eller skiver.
Bland vanillekorn og den tomme stang med sukkeret og drys over jordbærerne sammen med citronen. Vend rundt i blandingen.
Lad det stå et par timer på køkkenbordet med plastfolie over - rør et par gange undervejs.
Nyd med det samme, eller sæt i køleskabet 🌸
Ingen kommentarer:
Send en kommentar